שגרה במצב חירום - קרן Safe Dome נותנת מענה לסטארטאפים במשבר
האזינו דרך האפליקציה האהובה עליכם ולחצו "Follow" או "Subscribe"
קצת על הפרק:
בימים האלו, אנחנו רוצים לנסות ולהשתמש בפודקאסט כדי לתת מענה לכמה מהאתגרים הכי גדולים שאנחנו יודעים שהתקופה הזו מביאה איתה עבור סטארטאפים, במיוחד כאלו בשלבים מוקדמים, ולכן השבוע נוציא מספר פרקים קצרים, שינסו לתת במה ליוזמות שונות ולעצות וכלים פרקטיים שבתקווה יוכלו לעזור בניהול שגרה גם במצבי משבר כמו זה שאנחנו חווים עכשיו.
את הפרק של היום אנחנו מקדישים לאחד האתגרים הכי משמעותיים עבור סטארטאפים כרגע, הכסף – הרבה סטאטראפים מוצאים את עצמם במצב שהראנווי הולך ואוזל, הם לא מצליחים להכניס כסף או לשלם משכורות, ובשבוע האחרון קמו מספר יוזמות שמנסות לתת מענה בדיוק לבעיה הזו.
בפרק, אדוה שיסגל מדברת עם הילה חדד חמלניק, לשעבר מנכלית משרד החדשנות ואחת ממקימי הקרן Safe Dome (יחד עם אהוד שניאורסון – לשעבר מפקד 8200. ואיציק פרנפס – שותף מנהל בקרן הון סיכון באטרי וונצ׳רס), שהוקמה בשבועות האחרונים והיא קרן חירום להשקעות קטנות שתאפשר לסטארט-אפים צעירים לשרוד את המלחמה.
הילה שיתפה בפרטים נוספים על הקרן, מהם תנאי ההשקעה ותנאי הקבלה, ואיך ניתן להגיש מועמדות.
—
למידע על קרנות ויוזמות סיוע נוספות ניתן להיכנס לאתר שלנו – https://www.startupforstartup.com/startup-in-time-of-crisis/
פרטים נוספים על קרן Safe Dome ניתן למצוא באתר – https://safedome-vc.webflow.io/?fbclid=IwAR2L2uLR0kqBxWcjR4R1U_kOQKLhhPc-WzfRs9vvFqhqH08ayPT4wxwf-9o
ליצירת קשר ניתן לפנות בוואטסאפ:
מיי יעקבזון: 050-8898051
הילה חדד חמלניק: 052-5284868
אם אתם מכירים יוזמות נוספות שיכולות לסייע לסטארטאפים בימים אלה, או כל דבר אחר שהקהילה צריכה לשמוע עליו, ספרו לנו במייל (startupforstartup@monday.com).
שתפו את הפודקאסט:
5 תובנות מרכזיות מהפרק:
הירשמו לאיזור האישי
צרו פרופיל אישי באתר ותוכלו להתחבר לאחרים ואחרות, לקבל תכנים מותאמים אישית, ולשמור את התכנים שהכי מעניינים אתכם.
הירשמו לאיזור האישי
צרו פרופיל אישי באתר ותוכלו להתחבר לאחרים ואחרות, לקבל תכנים מותאמים אישית, ולשמור את התכנים שהכי מעניינים אתכם.
Startup for Startup אישי
קבלו עדכונים על הנושאים שהכי מעניינים אתכם
שלי Startup for Startup
קבלו עדכון ישר למייל ברגע שיוצא תוכן חדש בנושא.
עוד תוכן בנושא:
בלוג
5 דק'
04/2025
AI evals: תפקידו החדש של מנהל המוצר?
וידאו
04/2025
Nine out of ten companies fail. Why fail if you can succeed? (Yonatan Stern)
ההרצאה מהווה הזדמנות ייחודית ללמוד מנסיונו של יונתן שטרן, מייסד זומאינפו, ביזו, אופסטר וחברות אחרות, מייסד ומנכ"ל של smartup academy. בהרצאה יונתן מספר מניסיונו האישי על תובנות מעשיות שיכולות לעזור לצמיחה ולהתפתחות של הסטארט-אפ שלכם. יונתן מרחיב על למה סטארטאפים נכשלים? איך זה קשור לגיוסי כספים? איך הכל קשור בזמן חיי החברה? ולמה צריך לדעת כל הזמן להוסיף מנועי צמיחה. הרצאה ייחודית ומרתקת שהייתה חלק מאירוע האנג'לים שלנו ב30.3.25.
בלוג
4 דק'
03/2025
איך להפוך נטוורקינג למכירות
בלוג
5 דק'
02/2025
בונים צמיחה חכמה: ניהול פיננסי המשפר מדדים ומגביר אטרקטיביות לגיוס הבא
בלוג
5 דק'
02/2025
איפה הסיכון בהון סיכון?
בלוג
4 דק'
02/2025
איך להצליח לגייס הון ב-2025?
בלוג
4 דק'
02/2025
דילמת השנה השנייה: בין גז לברקס
בלוג
4 דק'
02/2025
בנקאות אמריקאית לחברות ישראליות – איך לא ללכת לאיבוד
וידאו
02/2025
איך משקיעים אמריקאים רואים השקעות בטכנולוגיות AI?
בלוג
5 דק'
02/2025
זהות מותגית מדויקת ככלי ליצירת עניין ואמון בתהליכי גיוס
בלוג
4 דק'
02/2025
עיצוב של מצגת משקיעים - no drama
בלוג
4 דק'
02/2025
איך פונים למשקיעים (ואיך לא) בעזרת AI
הניוזלטר שלנו
הירשמו וקבלו עדכונים על פרקים חדשים, כתבות, אירועים ועוד הפתעות!
רוצים לקחת חלק בשיתוף ידע?
אם גם אתם רוצים להצטרף למשימה שלנו להעשיר את האקוסיסטם בידע ותובנות, אם אתם רוצים לשאול אותנו משהו, אם אתם מרגישים שיש משהו שעזר לכם וכולם צריכים לדעת, נשמח לשמוע.
Startup for Startup