הירשמו לאיזור האישי
צרו פרופיל אישי באתר ותוכלו להתחבר לאחרים ואחרות, לקבל תכנים מותאמים אישית, ולשמור את התכנים שהכי מעניינים אתכם.
הירשמו לאיזור האישי
צרו פרופיל אישי באתר ותוכלו להתחבר לאחרים ואחרות, לקבל תכנים מותאמים אישית, ולשמור את התכנים שהכי מעניינים אתכם.
רוצים להתעדכן בכל וידאו חדש שיוצא? לחצו "Subscribe"
Startup for Startup אישי
קבלו עדכונים על הנושאים שהכי מעניינים אתכם
שלי Startup for Startup
קבלו עדכון ישר למייל ברגע שיוצא תוכן חדש בנושא.
שתפו את הוידאו:
עוד תוכן בנושא:

פודקאסט
28 דק'
02/2025
292: כלים מעולם הדיבייט למשא ומתן בעבודה - איך לבנות טיעון מעולה (עמיחי אבן חן)
בפרק השבוע עמיחי אבן חן, סניור פרודקט מנג׳ר במאנדיי וזוכה אליפות אירופה בדיבייט, מסביר איך לבנות טיעון שעובד – מול מנהלים, משקיעים, או אפילו כשמבקשים העלאת שכר.

בלוג
4 דק'
02/2025
מחפשים עבודה? מקום העבודה הבא שלכם יכול להיות מקום העבודה הקודם שלכם

פודקאסט
46 דק'
01/2025
286: סטוריטלינג עסקי - שש דרכים לספר את הסיפור שלך (ד״ר נועם פיינהולץ)
אנחנו מדברים על טכניקות פרקטיות להצגה עצמית: מסיפור קצר ומדוייק, דרך שימוש במספרים שמספרים את הסיפור שלנו בצורה עוצמתית, שימוש ברגעים קטנים כדי ליצור חיבור אמיתי ועד המודל שעוזר לנו לספר על עצמנו - מבלי להעמיד את עצמנו במרכז.

וידאו
35 דק'
12/2024
הקמת חברה בחו״ל - השקעה של קרנות במבנה אמריקאי
בסשן נלמד על ההבדלים בהסכם ההשקעה וההשפעה על בדיקת הנאותות (due diligence) של קרנות במבנה ישראלי ואמריקאי

פודקאסט
33 דק'
11/2024
279: איך הצלחתי לעבור לתפקיד שרציתי (אלמוג רוס ורועי סעדון)
אנחנו מדברים על איך להוביל שינוי בקריירה שלנו בתוך הארגון, איך מזהים הזדמנויות לצמיחה וממנפים אותן, ואיך רותמים אחרים למסע שלנו. האזינו לפרק

וידאו
54 דק'
10/2024
איך השתמשתי ב-AI כדי למצוא עבודה
איך כלי AI יכול להפוך לגורם מרכזי שמוביל להצלחה בתהליך חיפוש העבודה? בסשן נלמד איך להשתמש ב-ChatGPT כדי לעשות אופטימיזציה לקורות החיים, איך לשדרג את פרופיל הלינקדאין כך שיבליט בדיוק את הכישורים שהמגייסים מחפשים, ואיך להתכונן לראיונות עבודה בצורה כזו, שאפילו השאלות הקשות ביותר יהפכו לנושאים שקל להתמודד איתם. נועה פרבר עובדת בתעשיית ההייטק ב-15 שנה האחרונות בתפקידי אופרציה בשיווק, מכירות ועסקים, ומתמחה בהובלת תהליכי אופטימיזציה ואוטומציה טכנולוגיים. לאחרונה, לאחר חופשת לידה, היא נאלצה לחפש עבודה בתוך מציאות מאתגרת של מלחמה ואתגרים אישיים. בעזרת הידע שלה בתחום האופטימיזציה, היא נעזרה בכלים מבוססי AI כדי לייעל את תהליך חיפוש העבודה שלה. לינקים שימושיים: קובץ הפרומפטים: https://www.noafarber.com/ai-job-search-guide? utm_source=webinar&utm_medium=presentation&utm_campaign=ai_job_search_guide ChatGPT for Beginners: Save time with Microsoft Excel: https://www.coursera.org/projects/chatgpt-for-beginners-save-time-with-microsoft-excel Prompt Engineering for ChatGPT: https://www.coursera.org/learn/prompt-engineering

בלוג
6 דק'
09/2024
איך צולחים את גיוס העובד הראשון בארה"ב? המדריך המלא

בלוג
4 דק'
09/2024
על שיתוף פעולה בין מנהלים בארגון

בלוג
4 דק'
09/2024
איך תרבות ארגונית מובילה למוצר איכותי

פודקאסט
24 דק'
08/2024
264: איך AI יכול לשפר את שיחות הפידבק השנתיות
אנחנו מדברים על שימוש בכלי AI כדי לייעל שיחות הפידבק ואת ההכנה אליהן במהלך השנה.

בלוג
5 דק'
08/2024
איך להשתמש (ואיך לא) בכלי AI לחיפוש עבודה

בלוג
5 דק'
07/2024
מתודולוגיה לקליטה מהירה של עובדי פיתוח
הניוזלטר שלנו
הירשמו וקבלו עדכונים על פרקים חדשים, כתבות, אירועים ועוד הפתעות!
רוצים לקחת חלק בשיתוף ידע?
אם גם אתם רוצים להצטרף למשימה שלנו להעשיר את האקוסיסטם בידע ותובנות, אם אתם רוצים לשאול אותנו משהו, אם אתם מרגישים שיש משהו שעזר לכם וכולם צריכים לדעת, נשמח לשמוע.
נעמי שומרון
כשניגשתי לעבוד עם גיא על הוידאו הזה, זה החזיר אותי כמה שנים אחורה – לנקודה בזמן בה אני עצמי תהיתי איך נכון לשפץ את קורות החיים שלי ככה שיתמכו ברצון שלי להתקבל לעבודה כמגייסת, למרות שהניסיון שלי היה באזור די שונה: הפקת אירועים. נזכרתי איך ניסיתי למצוא את האלמנטים בתפקיד ההוא שיכולים להיות חשובים גם בתפקיד של מגייסת, ואת האלמנטים האלו לשים בפרונט כשאני מנסחת מחדש את קורות החיים שלי. כנראה שעשיתי שם משהו נכון, כי הנני כאן – מגייסת במאנדיי.
לשכתב ולשפץ קורות חיים יכול להיות חוויה מאוד מתסכלת. בסופו של דבר, מדובר במסמך שמטרתו – מבחינת האיש שמאחורי המסמך – לשים את הרגל בדלת, להשיג ראיון, ולהתקדם לשלב בו האדם יכול לייצג את עצמו, ולא לשלוח PDF שידבר בשמו. לכן, כששולחים קורות חיים לכל עבר והם לא מקדמים לראיונות החוויה יכולה להיות מתסכלת מאוד. אם זה קורה מעבר לגבול הסביר זה כנראה סימן שקורות החיים לא מחצינים טוב מספיק את הניסיון הרלוונטי שיש לכם להציע למשרה המבוקשת, או שאולי הם כן מחצינים את זה טוב – אבל זה מוחבא בין מלל רב מידי שפחות רלוונטי למשרה אליה אתם ניגשים. לי, כמגייסת, זה מזיז את הפוקוס לאזורים שחבל לכם לפעמים שאתפקס עליהם.
בוידאו הזה הסברנו על מה אפשר לוותר, איך להחליט מה להחצין, ומה הדברים הקטנים ששווה לשים לב אליהם – או לוותר עליהם לגמרי.
מוזמנים לשאלות פולואו-אפ בתגובות!
דויד דוידוב
פיתוח עסקי - מכון היצוא הישראלי
היי נעמי, תודה רבה על היוזמה והטיפים:) יש לי מס' שאלות: 1. אם בפרופיל הלינקדאין כתבתי תחת כל משרה תאור על הארגון במקום מה אני עשיתי האם זה בסדר? לעומת זאת בקורות החיים כן הדגשתי יוזמות שקידמתי ותחומי אחריות. 2. מה מומלץ לכתוב ב"תמצית" שימשוך את המגייס/ת 3. האם מעניין את המגייס/ת בעיקר יוזמות שהובלתי וקידמתי או גם דברים שעשיתי במסגרת התפקיד? אני מבין שיש עניין של להסתכל על המועמד ולהבין מה היה החלק שלו בתהליך, אך עדיין בכל תיאורי המשרה יש דרישות "יבשות" שצריך להתאים את קורות החיים אליהן (מילות מפתח) וכו'. (מקווה שכתבתי ברור) תודה על העזרה! :)