8: איך מפשטים מוצר אנטרפרייז גדול כך שיתאים ללקוחות קטנים? (יעל בן ארי, מיקרוסופט)
אנחנו מדברים עם יעל בן ארי, Senior Product Manager במיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח, על איך עושים התאמה למוצר אנטרפרייז גם ל- SMB's.
אנחנו מדברים עם יעל בן ארי, Senior Product Manager במיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח, על איך עושים התאמה למוצר אנטרפרייז גם ל- SMB's.
איילת פז-אקלר עבדה כמעצבת בחברות ענק כמו נייס וצ׳קפוינט, אבל להקים פרודקט דיזיין בסטארטאפ זה אתגר מסוג אחר. אחרי שעשתה את זה כבר פעמיים, היא הגיעה אלינו לאולפן כדי לשתף מה למדה מזה
במודל של נועה גנות להסתכלות על פרודקט-מרקט פיט, היא אוהבת להסתכל על זה דרך ארבעה חלקים השוק, הבעיה, הפיתרון, והמוצר. איך זה מתחבר ל-ainbnb?
קטע מתוך הרצאה של אמיר שבט, בו הוא משתף קייס סטאדי של תהליך הרשמה למוצר של סטארטאפ שעזר לו. אמיר מציג שני תהליכי הרשמה אפשריים לאותו מוצר, ותוהה: איזה עדיף? רמז: לא זה ולא זה
יובל סמט, מייסד שותף ומנכ״ל RiseUp, למד לא מעט על ניהול מוצר ממרטי קייגן – מי שנחשב לאחת הפיגורות המובילות בעולם בתחום הניהול מוצר. איך זה השפיע על בניית ה-MVP ל-RiseUp?
אנחנו מדברים על MVP – minimum viable product, מה הדרך הנכונה לבנות אחד, מה המטרה שלו, ולמה צריך לשים לב.
אלון כרמל, CPO & Co-founder at Wilco, משתף בתהליך הפרודקט דיסקברי שהם עשו בבנייה הראשונית של המוצר ב-Wilco.
דן-יה שוורץ (Meta), ארבל זינגר (Melio) וליאור ווגר (Simply) משתפים בדוגמאות שלהם מעבודה על מוצרים, ומה הדברים שהכי חשובים להם כשהם נדרשים לקבל החלטה סביב מוצר חדש.
השקעתם פעם משאבים ברעיון שמאוחר יותר גיליתם שאין לו שוק?
שלב ה-Ideation נועד, בין היתר, כדי למנוע מפחי נפש כאלה. איך אפשר לעשות את השלב הזה בדרך הטובה ביותר?
לפגישות עם לקוחות פוטנציאליים הילה הגיעה רק עם עיצוב. אפיון המוצר עצמו וחידוד הערך שהוא נותן נעשה תוך כדי השיחות עם הלקוחות הפוטנציאליים של החברה. איך התהליך הזה הוליד יוניקורן?
״היתה לנו הנחה שלא סתרנו אותה מספיק מהר״, מספר נמרוד רון, מנכ״ל ומייסד Amy. ״היום היינו יכולים לסתור אותה בכמה ימים – במקום בכמה חודשים.״