267: איך להשתמש ב-AI ליצירת תוכן (רון יקר ועמית צפריר)

267_ איך להשתמש ב-AI ליצירת תוכן (רון יקר ועמית צפריר)

התמלול לפרק הזה נעשה באמצעות שירות AI – אם מצאת טעות, נשמח אם תעדכנו אותנו כאן

אדוה: 

היי לכולם. אני אדוה שיסגל ואתם הגעתם לסטארטאפ פור סטארט אפ והיום נדבר על איך יוצרים תוכן בעזרת AI. וכדי לדבר על זה נמצאים איתי כאן רון יקר, UX רייטר ועמית צפריר. B2b content marketing manager. היי עמית. טיירון היי. אהלן, כיף מאוד מאוד שאתם פה ונראה לי שכאילו אין ספק שמכל המקומות ש AI משתלב בהם תוכן הוא אחד המשמעותיים. הוא גם זה שהיה עליו תוכן ואולי עיצוב בהתחלה. הכי הרבה באז של כזה. אוי לא, [00:00:30] זה יגנוב לנו את העבודה. אבל היום אנחנו כבר יודעים שיש לא מעט אתגרים וגם נהיינו קצת יותר מיומנים לזהות מתי תוכן נוצר על ידי AI. אז אנחנו באמת נדבר היום על איך עושים את זה נכון, ככה שהתוכן יישמע כאילו בני אדם יצרו אותו, וזה הופך להיות גורם שעוזר לנו במקום שמחליף אותנו. כן, ממה צריך להיזהר ואיך לא לעשות את זה ומתי? אולי לא כדאי לנו להשתמש בו? שנתחיל?

 

רוןֿ: 

יאללה.

 

אדוה: 

אז [00:01:00] בוא נתחיל רגע. אם כן, כל אחד מכם מתעסק בסוגי תוכן קצת שונים. אז איזה היכרות קטנה איתכם? מי אתם ואיזה סוג תוכן אתם עושים? רוני אתה רוצה להתחיל?

 

רוןֿ: 

סבבה. אז אני מתעסק בתוכן שבעיקר קיים בתוך המוצר שלנו. אני לא נוגע בשום דבר שקיים מחוץ למוצר ובעצם עובד על קופי לפיצ'רים [00:01:30] שלנו.

 

אדוה : 

אז זה אומר שזה בעצם אתה אומר כל תוכן במוצר זה החל מ. לא ידעתי שאני כזה Hover עם העכבר נכון? מעל פונקציה מסויימת אולי קופץ לי הסבר כזה בכמה מילים של מה זה ועד מה יהיה כתוב על הכפתור או איך יקראו לו אוטומציה.

 

רוןֿ: 

לגמרי לגמרי.

 

אדוה : 

מעולה! ועמית? 

 

עמית: 

אז אני באופן אישי יוצרת תוכן שמשתמשים בו אנשי מכירות כדי לסגור עסקאות גדולות, מה שאומר שעיקר התוכן שאני מייצרת הוא פחות [00:02:00] סרטוני יוטיוב ויותר One page landing pages. כן, סרטוני הסבר, אבל יש בהם משהו קצת יותר פורמלי ואולי אפילו מעונב.

 

אדוה : 

עכשיו אמרת דיברת על זה שאתה במוצר? יש, אני מניחה. לא יודעת, אין סוף מקומות שיש בהם UX טקסט, כאילו שאתה צריך אינסוף כפתורים, אין סוף Hover אינסוף שמות של אוטומציה. איך אתה באמת? אם [00:02:30] אתה אומר שגם אתם נותנים את הכלים למעצבים לעשות את זה, איך אתה מוודא שכאילו זה באותה שפה? כל הדברים האלה?

 

רוןֿ: 

אז לפני שהיה לנו AI היה לנו Handbook שהוא עדיין קיים והוא כולל את כל ההנחיות והכללים מ טרמינולוגיה הבסיסית של פשוט איך אנחנו קוראים לכל דבר ועד מה הפורמט הנכון לנסח משהו או מה המרכיבים הרלוונטיים כדי להעביר מסר מסוים. כל זה עדיין קיים. עדיין רלוונטי [00:03:00] ועדיין חשוב זה הבסיס, זה היסוד. Ai זה בעצם רק כלי שעוזר לנו לבצע ולהוציא לפועל את הכללים הקיימים האלה.

 

אדוה : 

מגניב עכשיו. עמית איפה את? איפה את נתקלת? אולי במקום שאת אומרת? אוקיי. Ai פה הוא משמעותית. יכול לעזור לי ואני צריכה ללמוד איך להשתמש בו כי הוא יכול להיות משמעותי פה.

 

עמית: 

אז אני חושבת שמעבר לדברים הנפוצים של כאילו הוא עוזר לנו לדלג על שלבים, לקצר טקסטים. [00:03:30] סתם לדוגמה. Case studies, סיפורי לקוחות שלנו שאנחנו בעבר היינו ידנית, לוקחים מסמך של 4 עמודים ומצמצמים אותו לשקופית. עכשיו אני עושה את זה בשלוש שניות כאילו שמה את כל הטקסט בצ'אט GPT. אז מעבר לזה שזה בעיניי העובי, ואם מישהו עוד לא משתמש בדבר הזה לטובת העניין הזה אז למה אתם מחכים? אני חושבת שככה כותבי תוכן ובכלל ככותבים הרגע הזה כשאתה מול הדף הריק. [00:04:00] גם אם אתה יודע מה המשימה שלך, גם אם אתה יודע מי קהל היעד שלך, גם אם אתה ממש ממש יודע ויודעת איך המסמך הזה צריך להיראות בסוף נורא קשה לפעמים להתחיל בצ'אט GPT. זה מקום ממש טוב או לא? רק צ'אט ג'י פי. טי. Gemini. יש כל כך הרבה עכשיו פלטפורמות שיכולות לעזור לך לעשות את הצעד הראשון וברגע שהוא קיים אז אפשר לרוץ עם זה. לאסוף דאטה אם זה לתת לי הצעה למשפט ראשון למבנה, לאיזה [00:04:30] structure זה? אני חושבת שזה ממש הכלי הכי טוב כדי כזה. Get started.

 

אדוה : 

מדהים! ואני אוסיף משהו שנראה לי גם כזה עלה בשיחות הכנה שעשינו לפרק הזה. בסוף כמעט תמיד נראה לי. ב 99 אחוז מהמקרים יש פחות כותבי תוכן מתוכן שצריך לייצר, וזה בקלות יכול להפוך להיות איזה צוואר בקבוק. ואני מניחה שהעניין הזה של היעילות שאת מכניסה פה ושאתה דיברת עליו, גם מאפשר לכם לעבוד יותר מהר או [00:05:00] להנגיש לאנשים אחרים גם את הכלים לעשות את זה, ואז זה גם יכול לאפשר לכם להיות פחות צוואר בקבוק עבור מחלקות אחרות שמשתמשות בכם. אז אנחנו ניכנס עכשיו רגע כזה. איך עושים את זה בפועל? אז רון, התחלת בלדבר על ה Handbook? נכון שמה בעצם אתם מכניסים אותו לתוך הצ'אט פיטי ועכשיו הוא יודע לתקן או לעבוד לפי הכללים האלו?

 

רוןֿ: 

כן, אז אנחנו משתמשים בכלי AI מסוים, אבל אפשר לעשות את זה בהרבה [00:05:30] כלים שונים שבעצם את מלמדת את המודל איך לדבר בשפה שלך. אפשר להסתכל על זה בהרבה שכבות שונות, אם זה האישיות של המותג. כאילו אם המותג שלנו היה בן אדם, מי הוא היה אם זה ה voice שלנו שזה כזה, איך אנחנו מדברים או הערכים שמסבירים למה אנחנו מדברים בצורה הזאת ועד לממש ההנחיות הספציפיות של איך להרכיב מסר כתוב כדי שהוא ילך לפי הנהלים הטכניים שלנו, אפשר ללמד מודלים [00:06:00] לעשות את זה, כולל GPT ועוד.

 

אדוה : 

באיזה כלי אנחנו משתמשים?

 

רוןֿ: 

אנחנו משתמשים בכלי בשם Frontend. עדיין בוחנים האם הוא הכלי הנכון לארגון שלנו, אבל זה כלי שבעצם אפשר להשתמש בו, לטעון את ה guidelines לתוכו. מה שמעניין בפרונט איטיות שהוא מאוד מסתדר עם הגישה שלנו. Monday זה שאנחנו אף פעם לא כותבים. לורם איפסום במקפיא שלנו למוצר תמיד, [00:06:30] גם לפני שהצטרפתי לארגון או לפני שהיה הצוות של UX רייטינג, תמיד המעצבים היו אחראים על לכתוב טיוטה ראשונה. זה משתי סיבות. א. זה חוסך זמן כשהם עובדים עם כותב, אבל יותר חשוב מזה זה מכריח אותם לדייק את הרצונות שלהם ואת הכוונות שלהם לאותו פיצ'ר. הם לא מגיעים לשולחן עם מלא מחשבות מפוזרים על מה הם רוצים מהדבר הזה. עם הכלי הזה הם לוקחים טיוטה ראשונה, מכניסים אותו ובעצם הוא מוציא להם 5 אופציות. 5 גרסאות חדשות [00:07:00] של מה שהם כתבו ואז יש כישרון שלם של איך לדבר עם המודל. איך לבחור את התוצאה הנכונה? איך לשפר את התוצאה אחרי שהיה יוצא לך משהו?

 

אדוה : 

איך לא? למען זה התכנסנו פה היום. אז איך אני מוודאת שהוא הרי בסוף נותן לי הרבה אפשרויות. זה גם משהו טוב בו גם מפרקים קודמים שעשינו, חודש שאני יודעת שכדאי לבקש ממנו הרבה אפשרויות. איך אני יודעת שמה שהוא נתן לי טוב?

 

רוןֿ: 

א. Ai זה לא בן אדם אז אין לו קונטקסט. זה סוג [00:07:30] של בא עם אפס ידע הקודם ועלינו ללמד את המודל. אז בכל מודל, כמה שיותר קונטקסט, יותר טוב להסביר לו מה את רוצה לומר. איך את רוצה לומר את זה, מה חשוב לך לכלול, מה חשוב לך לא לכלול בתוך המסר הזה כדי שזה לא יהיה מבלבל או too much? מבחינת איך לבחור את התוצאה הנכונה, בגלל זה העליתי את ה Handbook. Ai אולי יכול לשפר את מה שכתוב, אבל הוא לא יכול להחליף את היכולת [00:08:00] של בן אדם להזדהות עם המותג שלנו בצורה עמוקה ולהבין איך מאנדי מדברים. זה משהו שבן אדם צריך לדעת וזה משהו שה Handbook בא לענות עליו. יש Handbook, כמו שאמרתי, מהרמה הכי גבוהה של כזה מערכים ועד דוגמאות ספציפיות ו טמפלטים ל קומפוננטות עיצוביות מסוימות. לדוגמא, כשיש לנו פופאפ באמצע המסך ששואל משתמש האם הוא בטוח שהוא רוצה לעשות משהו, יש דרך לומר את זה בצורה שהיא מועילה [00:08:30] למשתמש אבל לא מעצבנת? אז אז הם יכולים לקחת את התוצאות של המודל ולהשתמש בידע שיש להם על איך שאנחנו מדברים כדי להשוות וככה לבחור, וכמובן אחר כך לעשות כל מיני דברים, לשפר את זה בעצמם, לעשות מיקס אנד מאץ בין האופציות השונות שזה מוציא על עובד עם לעבוד עם כותב.

 

אדוה : 

אבל תגידו, אין איזה פחד? לא יודעת אם זה מבוסס או לא שבגלל שאנחנו משתמשים בסוף בכלי AI, שמן [00:09:00] הסתם עוד חברות עובדות איתו, והכוח של כלי AI זה בללמוד כאילו לקחת את כל המידע וללמוד ממנו, ואין איזה פחד שאנחנו בסוף נשמע כמו מישהו אחר.

 

עמית: 

בדוק. ולכן אני חושבת שהכלל הראשון זה שלא לוקחים משהו כמו שהוא, כאילו אף פעם לא מבקשים ממשהו מ AI ואז שולחים אותו בלי להסתכל. אני חושבת שבמידה חלק מהתפקיד שלנו לכותבי [00:09:30] תוכן זה להחזיק מזה חזק את הדי. אן. איי הזה של הטון שלנו, של איך, איך נשמע הקול של מאנדיי. ואני חושבת שכרגע לפחות ה AI באמת ברמת ה long form, כי מן הסתם בכפתור כשזה Submit או send אני חושבת שזה קצת פחות מורגש. אם זה כאילו אנחנו בטוח לא הראשונים שכתבנו Submit ככפתור לפורום, אבל בטח בדברים יותר ארוכים. [00:10:00] אנחנו חייבים כל הזמן לשאול את עצמנו מה זה אנחנו, זה זה מאנדיי זה זה נשמע כמונו. ובכל מקרה כולנו בשוק מושפעים אחד מהשני. כאילו ברור שהמתחרים שלנו משתמשים בטרמינולוגיה שגם אנחנו משתמשים בהם.

 

אדוה : 

אז תגידי, דיברת לונג פורום? איפה את משתמשת? או לא? איפה? איך את משתמשת ביום יום שלך? ביי. ככה שהוא ייעל את העבודה שלך אבל לא ישפיע מידי על הטון או Voice ועל איך שאת שמה שאת כותבת נשמע.

 

עמית: 

אז קודם כל אני [00:10:30] יכולה להשתמש בזה במחקר. אם אני צריכה עכשיו לכתוב על איזשהו נושא או על איזשהי פרסונה, לשאול שאלה של תוכן שאני לא בהכרח אעתיק אותו או אשתמש בו בתוך הכתיבה שלי. אבל הוא מתמצת לי איזה עיקרי דברים על דמות של מנהל בצוות סיילס מה 15 Kpi או היעדים הכי חשובים שלו. כדי שאני אייצר תוכן עבור הפרסונה הזאת, זו דרך אחת. ועוד דרך סופר פרקטית והזדמנות להרים לעוד סטארטאפ ישראלי. אנחנו ב Monday משתמשים [00:11:00] בוורד טיון.

 

אדוה : 

של AI.

 

עמית: 

של AI 21.

 

רוןֿ: 

ישראלים.

 

עמית: 

עם ישראלים.

 

רוןֿ: 

ווואלה.

 

אדוה : 

אפילו אורי אורי גושן מקווה שאני לא טועה, אבל המנכל ואחד המייסדים הוא היה אצלנו בקהילה בכזה סניף. אז אם מישהו שומע ויכול ללכת לקהילה לחפש אם יש שם לראות מה הוא ענה על שאלות וכזה זה היה מעולה. מעניין.

 

עמית: 

אז אני מאוד אוהבת את המוצר הזה. הוא יושב ביחד. בעצם יש לי. יש לי גם וורד טיון וגם גרמה לי על הדפדפן. גרמה לי שם כדי לבדוק שכשאני מוציאה [00:11:30] תוכן אין בו שגיאות כתיב. הוא הגיוני. גם Grammar my business הוא ממש טוב בקטע של ה structure של המשפט. כאילו ממש בודק אותי בדברים האלה. וורד טיון. אני בטוחה שיש עוד כותבי תוכן שיכולים להתחבר בסוף. כשאתה נמצא הרבה זמן באותו תפקיד, יוצא לך לכתוב את אותו משפט כמה פעמים כאילו data driven Decisions? יש לנו כאילו everything in the דגלאס דה פול. וואי יש כל מיני דברים שחוזרים על עצמם. וורד [00:12:00] טיון זאת הזדמנות ממש ממש כיפית וקלילה למרקר משפט ולשאול אותו איך עוד אפשר להגיד את זה? ויכול להיות שאני אשאיר את זה ככה, אבל זה משאיר אותי רגע עירנית. האם באמת אמרתי את המשפט הזה בצורה הכי טובה? האם לא חזרתי לעצמי יותר מדי? יש לו עוד כל מיני חמודים כאלה, אבל בתכלס זה השימוש הכי בסיסי שלי בכלי הזה.

 

אדוה : 

כן, זה מעולה בעיניי, כי אני גם מרגישה שהרבה פעמים כשאנחנו מדברים על AI אז הנטייה [00:12:30] שלנו הולכת לכיוון של Generate AI נכון? משהו שכאילו ייצר לנו. אני רוצה לייעל את עשיית התוכן ויצירת התוכן שלי באמצעות GPT שייצר לי. אני לא רוצה, כאילו אני רוצה שהוא יכתוב לי מחדש פסקה מאפס. אחלה. יש בזה הרבה דברים, אבל אני יכולה להגיד אפילו מהניסיון האישי שלי. אני כותבת הרבה מהתוכן בצוות שלנו. אני כותבת גם את התוכן סביב הפודקאסטים. לפעמים יש גם פודקאסט פנימי Monday, וזה גם לפעמים כאילו יחסית במבנה רפטטיבי ובמשך הרבה זמן הייתי מנסה להשתמש בצ'אט GPT כדי לכתוב את [00:13:00] תיאורי פרק או דברים כאלה, והרגשתי שאני מבזבזת מלא זמן רק על להסביר לו מה Prompt, ואז כאילו אני גם לא מקבלת משהו טוב. ואז אני מנסה ופשוט אמרתי טוב, אני מוותרת על זה זה. זה לא יעיל. הוא לא מייצר לי מה שאני רוצה. והאמת שבעקבות השיחות שלנו שעשינו לקראת הפרק הזה, אז חזרתי אליו וניסיתי להשתמש בו קצת יותר חכם. לא כמשהו שמייצר לי, אלא כמשהו שמתקן לי כמשהו שמהדהד לי, כאילו הייתי כותבת כזה מאוד לוז ואומרת לו במיוחד שזה באנגלית כך וכאילו תעשה לי את זה עד to be [00:13:30] more formal. פצצה!

 

רוןֿ: 

אני חושב שכל העניין הזה של AI זה ממש טוב בלתכנן דברים. זה מעיד על העובדה שכדי להרוויח משהו אתה חייב להשקיע בתוכו כאילו גם לתת לו תוכן, לעבוד איתו וגם להשקיע בכישרון הזה. ואני חושב שזה משהו שמאוד חשוב שמנהלים בכל מיני ארגונים ידעו בגלל ש. א. הרבה אנשים רוצים שפשוט ישתמשו בתוצאות של AI. Out of the box. וזה לא עובד ככה. [00:14:00] כמו שעמית סיפרה לנו יותר מוקדם, וגם עובדים צריכים זמן להתנסות עם כלי AI, ללמוד, להיכשל, לנסות דברים חדשים. בטווח הארוך זה יכול לחסוך המון זמן והמון אנרגיה, אבל מנהלים חייבים לתת לעובדים זמן כדי ללמוד ולהיכשל אם הם רוצים להרוויח את זה.

 

אדוה : 

כן, ואני גם אתה יודע, קודם דיברת גם על זה. אפרופו להשקיע בו על הנטבוק ויש מצב שמקשיבים לנו אנשים שאולי אין להם Handbook או אין להם כאלה. זה פשוט נגיד סתם חושבת [00:14:30] על עצמי. אין לי Handbook לאיך כותבים תיאור. אני עשיתי את זה כבר מספיק פעמים, אז אני כבר יודעת בתוך תוכי. אז אם אין לכם גם את Handbook, יש עוד אפשרות. משהו שעשיתי וגיליתי שעבד לי טוב זה פשוט להגיד לו הנה חמש דוגמאות לאיך אני כותבת כך הנה דברים אחרים שכתבתי עכשיו תכתוב לי טקסט וכבר אז הוא יודע לעשות את זה יותר טוב. אז אז באמת להשקיע בו? זה מעולה. אני רוצה רגע לשאול אתכם. יש מקומות שלא תיעזרו בהם? סוגי טקסטים, סוגי דברים שאתה צריך במוצר UX, [00:15:00] טקסט שלא תשתמשו בהם ב AI או מקרים שאתם לא חושבים שזה נכון.

 

עמית: 

כשנכנסים לאיזשהו דף של AI דרך ה account שלנו ב Monday, אז יש איזה דיסקליימר שכאילו שמזכיר לנו ש AI לומד מהשאלות שאנחנו שואלים אותו, אז מן הסתם דברים רגישים של החברה. דברים כאילו מידע כזה מאנדיי. אז working on a new secret כאילו אנחנו לא נעשה דברים כאלה. אבל אני גם חושבת שאני חושבת שיש עדיין איזה [00:15:30] איזה ניצוץ, איזה secret sauce שה AI עוד לא מצליח באמת להחליף. אפרופו Generation אז יש איזה איזה איזה משהו.

 

אדוה : 

כן, איזה אקס.

 

עמית: 

פקטור כזה יש איזה משהו. לפני כמה חודשים עבדתי איזשהו פרויקט לאיזשהו אירוע והצוות רצה להודות לי וכתב נתן לי איזו מתנה וקיבלתי ברכה. באמת איזה חצי עמוד שבמשפט הראשון ידעתי שהם פנו לצ'אט. ציפיתי ואמרו [00:16:00] Right thank you not to the content writer. כאילו יש משהו שאנחנו עדיין ממש מזהים ונתקלתי לא מזמן באיזה ניוזלטר של דוד בשם אדי קליינר, שיש לו ניוזלטר שנקרא Really Good copy. אני ממש ממליצה עליו כשהוא אמר כזה רציתי לראות אם הדבר הזה נכון. אם יום אחד באמת מכונות יוכלו להחליף אותנו ובקיצור הוא נתן פרונט לצ'אט GPT. תתאר את הפעם הראשונה שפגשתי את הילד שלי בצ'ט GPT כזה [00:16:30] או the first time I met my son. הוא כאילו כזה. כל כך התרגשתי. כאילו איזה מין תיאור של הרמתי אותו והחזקתי אותו וזהו. ואז אדיש. ליינר מסתכל על זה ואומר כתבתי גרסה משלי שכל פעם שאני קוראת אותה בא לי לבכות באמת, כאילו זה ההבדל בין סטוריטלינג. אנחנו קוראים לזה Show don't tell. כרגע ביצירת תוכן AI ממש טוב בלהסביר לטל, אבל הוא לא מצליח להראות [00:17:00] לי או לעורר בי את את הרגע הזה לחיות אותו.

 

אדוה : 

אז ממש מגניב. אנחנו מתקרבים לסוף הפרק. אני רוצה לשאול, אני אתחיל איתך רון ואז תתני גם את עמית. אם יש אנשים שמקשיבים לנו עכשיו שהם או יוצרי תוכן במקצוע שלהם, או אולי יוצרים תוכן כחלק מהעבודה שלהם, אבל זה לא בהכרח המקצוע. מה טיפ טיפים שיש לך לתת להם או מסר אחד שהיית רוצה שהם יצאו איתו מהפרק לגבי איך נכון להם לעבוד עם [00:17:30] AI?

 

רוןֿ: 

שני דברים א. לא לפחד מאנשים שאומרים שאפשר להחליף אנשים עם AI. כמו שעמית הסביר לנו כרגע, מי שחושב שאפשר להחליף אנשים עם AI מוכן לוותר על כותבים מעפנים, והקסם האנושי הזה הוא משהו שהוא ללא החלפה ואני בטוח שאתם תוכלו למצוא ארגונים שרוצים כותבים מצוינים ושם אתם יכולים לככב וב. לא להסתכל על AI כסיכון. [00:18:00] זה יכול להיות כישרון שרק מקדם את הקריירה שלכם, רק מקדם את הפוטנציאל שלכם להתקדם, להנהיג בארגונים שלכם. אז לכו על זה ותיקחו על זה בעלות. אל תסתכלו על זה כאיום חיצוני. תסתכלו על זה ככלי בהערכה שלכם שאתם הבעלים שלו ושאתם מנהלים אותו אל מול הארגון שלכם.

 

אדוה : 

מעולה!

 

עמית: 

עמית אני חושבת שהרבה פעמים התפקיד של כותבי תוכן הוא קצת בודד וה AI יכול [00:18:30] להיות החבר הזה שאתה כזה. תגיד, מה דעתך על כזה ads by? לחשוב להתחיל להשתמש בו כאילו לא להרגיש לבד בחדר. והדבר השני יש ציטוט של מוזיקאית שאני אוהבת בשם ברנדי קרלייל, שהיא אומרת Have seen to the movies I've seen how it ends. ומתוך זה אני רוצה להגיד. אני תמיד אומרת אמרת שלום ותודה ל ai bot שאני מדברת איתו. אנחנו לא יודעים איפה נהיה בעתיד ואני רוצה [00:19:00] להיזכר בספר המעשים הטובים. אז סתם אני באמת חושבת, אבל שזה גם מתקשר לנקודה הקודמת, שזה להתייחס לזה כאל דמות אמיתית שאתה מתנהל מולו. אני חושבת שזה תמיד טוב להיות מנומסים.

אדוה : 

מדהים. אז. אז תודה רבה לשניכם ושנהיה ממש שנייה לפני שאנחנו מסיימים. אני אזכיר שאם יש למישהו שאלות, שאלות המשך על הפרק אפשר לשאול אותנו בקהילה או באתר שלנו, ושאם אתם רוצים לדעת כל פעם שיוצא פרק חדש אז אתם מוזמנים [00:19:30] ומוזמנות לעקוב אחרינו בכל אחת מהאפליקציות. תודה רבה רון. תודה רבה עמית. תודה ותודה לכם שהאזנתם.

 

הניוזלטר שלנו

הירשמו וקבלו עדכונים על פרקים חדשים, כתבות, אירועים ועוד הפתעות!

רוצים לקחת חלק בשיתוף ידע?

אם גם אתם רוצים להצטרף למשימה שלנו להעשיר את האקוסיסטם בידע ותובנות, אם אתם רוצים לשאול אותנו משהו, אם אתם מרגישים שיש משהו שעזר לכם וכולם צריכים לדעת, נשמח לשמוע. 

iconתשאלו אותנו הכל
icon
המייל נשלח!
נותרו: 0 מיילים לחודש. מתחדש ב-1 לחודש
סגור
icon
הפגישה נקבעה!
נותרו: 0 פגישות לחודש. מתחדש ב-1 לחודש
סגור
סגור
icon
הטופס התקבל, תודה :)
אנחנו עוברים על כל הפרטים, ובימים הקרובים עמוד הסטארטאפ יעלה למאגר שלנו.
סגור

שליחת מייל

שליחת מייל למשקיע/ה